Terveiset Vuosikokouksesta!


LapCI ry:n Vuosikokous pidettiin kuluneena viikonloppuna Espoon Isossa Omenassa. Samalla kun vanhemmat kokoustivat pomppivat lapset ohjaajien kanssa Duudsonit parkissa. Kaikilla oli oikein mukavaa!

Seikkailua Duudsoneiden jalanjäljissä

Lapset ja ohjaajat pääsivät kokeilemaan Duudsonit parkissa seinäkiipeilyä, esteratoja, erilaisia trampoliineja, tarkkuusheittopelejä ja juustomeriä. Välillä oli pakko pitää juomataukoja, sillä pomppuilu kävi kovasta liikunnasta. Kaiken seikkailun lomassa lapset tekivät tuttavuutta toisiinsa ja leikkivät myös yhdessä.

Keskellä sisäkorvaistutetta käyttävä pieni tyttö, joka pitää liaanista kiinni. Taustalla näkyy verkkoa
Tässä yksi osallistujissa valmistautumassa hyppyyn
Pieni tyttö takaapäin kuvattuna pelaamassa jalkapallopeliä. Hänen edessään on näyttöjä, joissa näkyy jalkapallomaalit ja kentät
Yksi Duudsonit parkin monista pelipaikoista

Kokouksessa päätettyä

Vuosikokouksessa päätettiin, että LapCI ry:n puheenjohtajana jatkaa Ali Ghiasi (Espoo). Vuoden 2024-2025 hallituksen muodostavat Alin lisäksi Antti Kyllönen (Kajaani), Mari Vassinen (Jyväskylä), ja uudelle kaksivuotiskaudelle valittiin Lotta Enqvist (Helsinki), Søren Rasmussen (Helsinki) sekä hallituksen uudet jäsenet Sanna Vilminko (Hämeenlinna) ja Janne Hukkavaara (Helsinki). Uudelle kaudelle valittiin varajäseneksi Tanja Rasmussen (Helsinki) sekä uutena varajäsenenä aloittaa Christina Hukkavaara (Helsinki). Hallitustyöstä jäivät pois Anri Ruokangas-Syrjälä, Lasse Vilminko sekä Juha-Pekka Syrjälä (varajäsen). Kiitos heille upeasta työstä sisäkorvaistutetta käyttävien lasten ja heidän perheidensä eteen!

Lähikuvassa pursotetaan kinuskikastiketta jäätelöannoksen päälle, takana näkyy pöytiä ja lapsi
Kokouksen jälkeen suunnistimme kaikki yhdessä ravintola Factoryyn syömään

Kiitos kaikille antoisasta Vuosikokouksesta! Tästä on taas hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin.

Keväisin terveisin,
LapCI ry:n toimisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *