Tapahtumakalenteri 2020


CIsupaja-logo

Nyt voit laittaa vuoden 2020 CIsupajan tapahtumien päivämäärät kalenteriin! Lisätietoja tapahtumista ja ilmoittautumislinkit tulevat löytymään Tapahtumat-välilehdestä. Viestimme tapahtumista myös Facebookissa, Instagramissa, uutiskirjeessä ja tiedotteessa. Tässä siis vuoden 2020 tapahtumakalenteri!

Kuvassa lintu ja tekstinä Kevät/ tapahtumakalenteri

2.2. CIsupajasen keilauspäivä, Vantaa

Vuoden ensimmäinen CIsupajanen järjestetään BowlCircuksessa Vantaalla. Pajasessa keilataan, syödään ja tutustutaan muihin SI-käyttäjiin. Ilmoittaudu 24.1. mennessä!

7.-8.3. Perhepäivät* **, Jyväskylä

Perhepäivät järjestetään yhteistyössä Satakieliohjelman kanssa. Tapahtuma on suunnattu koulunsa aloittaville (5-7-vuotiaille) SI-lapsille ja heidän perheilleen. Lisätietoa ja ilmoittautuminen.

21.3. Kommunikaatiopäivä* **, Helsinki

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Jaatinen ry:n ja Vamlas ry:n kanssa Jaatisen majalla Helsingissä. Ohjelmassa on AAC-ohjaaja Sari Kivimäen työpaja sekä viittomakieltä, puhekieltä ja fyysistä teatteria yhdistelevä Ursa Minorin teatteriesitys.
Ilmoittautuminen aukeaa pian.

4.4. Aluetapahtumat, Helsinki, Tampere ja Oulu

Kerhojen sijaan tänä vuonna päätettiin järjestää Aluetapahtumia. Ensimmäiset aluetapahtumat järjestetään 4.4. Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Kaikissa kolmessa kaupungissa järjestetään toimintaa saman päivän aikana sekä alakoululaisille, että nuorille. Alakoululaisille on luvassa sirkusta ja nuoret pääsevät purkamaan energiaa trampoliinipuistoon!

18.4. Vuosikokous*, Helsinki, AIKA JA PAIKKA MUUTTUNEET!

Vuosikokous järjestetään Helsingissä. Tapahtuma on ilmainen ja kokouksen ajaksi järjestetään tarvittaessa lastenhoito.

1.-5.6. Musaleiri, Helsinki

Jo perinteeksi muodostunut Musaleiri järjestetään tänäkin vuonna Resonaarissa ja viime vuoden tapaan yövymme Iiriksessä Itäkeskuksessa. Leiri on suunnattu 7-13-vuotiaille SI-lapsille. Sisarukset ovat tervetulleita mukaan, jos paikkoja jää yli.

6.6. Musapaja, Helsinki

Musapaja on iltapäivän kestävä musiikkitapahtuma 0-6-vuotiaille SI-lapsille perheineen. Luvassa on yhteistä musisointia sekä vertaistukea.

Kuvassa lukee 'syksy' ja vieressä pieni kuva sienistä /tapahtumakalenteri

19.-25.7. European Friendship Week -leiri**

LapCI ry lähettää tänäkin vuonna ryhmän SI-nuoria leirille Englantiin. Jos sinä olet 14-16-vuotias ensi kesänä ja haluat lähteä mukaan, lähetä hakemus tammikuun loppuun mennessä osoitteeseen info@lapci.fi.

3.-8.8. Suurleiri**, Rautavaara

Suurleiri järjestetään yhteistyössä muiden kuulo- ja viittomakielialan järjestöjen kanssa ja se on suunnattu 13-17-vuotiaille kuulovammaisille nuorille.

22.8. Kesäpäivät*, Tampere

Kesäpäivät on koko perheen tapahtuma, jonne kaikki SI-lapset ja -nuoret ovat tervetulleita viettämään aikaa hyvässä seurassa ja tapaamaan vertaisiaan.

5.-6.9. Valokuvausviikonloppu, Karkkila

Karkkilan Tehtaan hotellissa järjestetään voimauttavan valokuvauksen viikonloppu lapsi+vanhempi -pareille. Tapahtuma on suunnattu yli seitsenvuotiaille SI-lapsille ja nuorille tai SI-sisarukselle ja huoltajalle.

19.9. Aluetapahtumat, Helsinki, Tampere, Oulu

Syksyllä meillä on mahdollisuus laajentaa kaupunkeihin, joissa emme ole vielä vierailleet. Mihin kaupunkiin haluaisit, että järjestämme Aluetapahtuman? Jos sinun kaupungissasi on kysyntää Aluetapahtumalle, vinkkaa siitä meille info@lapci.fi.

3.-4.10. Pienten viikonloppu, eteläinen Suomi

Pienten viikonloppu on suunnattu 0-4-vuotiaille SI-lapsille ja perheille. Aiheena on päivähoidon aloittaminen ja siihen liittyvät kysymykset.

31.10.-1.11. Nuorten viikonloppu, Hämeenlinna

Nuorten viikonlopussa pohditaan tänä vuonna työelämän kysymyksiä ja paikalla on lisäksi laitevalmistajan edustaja.

14.11. Pikkujoulut*, Lahti

Pikkujoulut ovat koko perheen tapahtuma, jonne LapCI ry:n jäsenet kokoontuvat vuoden päätteeksi juhlistamaan kulunutta vuotta.

29.11. Kuulo- ja viittomakielialan yhteiset Pikkujoulut* **, Helsinki

Järjestöjen yhteiset Pikkujoulut järjestetään tänäkin vuonna Valkealla talolla Helsingissä.

Tiedotamme ilmoittautumisen aukeamisesta ja muista lisätiedoista aina lähempänä tapahtumaa.

Tiedot ovat alustavia ja niihin voi tulla muutoksia.
*ilmainen tapahtuma, **yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *