Reaktion Games


Tampereella ja Helsingissä pelailtiin lauantaina samaan aikaan Reaktion Games pelejä. Päivä oli molemmissa kaupungeissa vauhdikas ja täynnä naurua. Monet muistaa lapsuuden hittipelit pöytäjääkiekon ja pöytäjalkapallon. Reaktion Gamesissa oli haettu ideaa pöytäpelien toteutuksesta oikeilla ihmisillä. Pääsimme kokeilemaan mielenkiintoisia versioita lentopallosta, jääkiekosta ja jalkapallosta.

Helsinki

Helsingissä päivä aloitettiin Volla Bollalla, joka oli mielenkiintoinen sekoitus lentopalloa ja pomppulinnaa. Ohjaajien suosikiksi nousi Hyper Hockey ja oli mahtavaa nähdä, että jokainen pelaaja pääsi koskemaan jääkiekkoa ja pelaamaan. Hienoja suorituksia nähtiin niin oranssien kuin vihreiden tiimistä, mutta oranssi vei kiekon useammin maaliin. Vihreiden lajiksi muodostui taas pelaajien ehdoton suosikki laji eli Factory Football, jossa tuolien päällä liukumalla kuljetettiin jalkapalloa. Pelien jälkeen siirryttiin leikkimään muun muassa silmämurhaajaa ja sokkoa sekä tarkkuutta vaativaa läpsyä.

Tampere

Tampereella pelattiin samat pelit, kuin Helsingissä ja molemmissa kaupungeissa oli ohjattujen pelien jälkeen vapaata pelaamista ja leikkiä tiloissa. Ohjattujen pelien lisäksi käytössä oli ”lounge”, josta löytyi minigolframppi, pingispöytä ja pöytäjääkiekko. Lapset keksivät mitä mielikuvituksellisempia leikkejä ja pelejä. Tampereella lapset olisivat halunneet jäädä yöksi leikkimään ja pelaamaan.

Saimme kerättyä myös hyviä ideoita osallistujilta tulevia kuulopajoja ja muita tapahtumia varten!

Seuraavaa kohtaamista innolla odottaen,

Katsu ja Alisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *