Terveiset nuorten urheiluleiriltä!


Kesäohjaajamme Mirella oli mukana nuorten urheiluleirillä 31.7.-4.8.2023 Liikuntakeskus Pajulahdessa. Urheiluleiri järjestettiin yhteistyössä SKUL ry:n ja Kuurojen Liiton kanssa. Lue Mirellan kirjoittama lyhyt kooste tapahtumasta!

Lajeja jokaiseen makuun

Nuorten urheiluleiri järjestettiin Nastolassa Pajulahden liikuntakeskuksessa. Leiri kesti viisi päivää, maanantaista perjantaihin. Mukana oli kahdeksan todella huippua nuorta, ja leirillä kaikki toimivat yhteen hiileen kuin yksi iso perhe. Leiriläiset pääsivät viikon aikana kokeilemaan erilaisia urheilulajeja, joista osa oli nuorille tuttuja kun taas osa ei niin tuttuja.

Ryhmäkuva, nuoria ja ohjaajia poseeraa jalkapallomaalin edessä viheriöllä. Osa istuu maassa meditaatioasennossa, osa hassuttelee takarivissä.
Meidän leiriryhmä!

Leirin monipuoliseen ohjelmaan mahtui niin urheilua kuin rantasaunomista. Maanantaina oli leirin avaus, joka sisälsi Pajulahti-infon ja leiriohjelman läpikäynnin. Kävimme myös läpi leirialueen ja tutustuimme toisiimme. Lopuksi pelasimme jalkapalloa. Tiistaina harrastimme beach volleyta, cross trainingia, uintia, vesipelejä ja tennistä.

Keskiviikkona oli luvassa suunnistusta, fatbike-pyöräretki, voimistelua sekä erilaisia palloilulajeja hallissa. Torstaina oli yleisurheilua, frisbeegolfia, melontaa ja se, mitä nuoret olivat eniten odottaneet, eli seikkailupuisto! Illalla pidimme hauskat bileet.

Nuoria uima-altaassa heittelemässä toisilleen palloa.
Vesipelejä pelaamassa

Perjantaina oli viikon loppuhuipennus eli leiriolympialaiset, jossa leiriläiset jaettiin kahteen eri joukkueeseen. Lajeina oli neliöiden laskemista, ajan arvioimista, kantapäällä pallon ohjaaminen kahden tolpan väliin sekä heittokisa, jossa piti heittää mahdollisimman pitkälle. Leiriolympialaisten päätyttyä oli aika pakata tavarat ja sanoa kaikille heipat.

Kiitos hauskasta leiriviikosta kaikille osallistujille ja ohjaajille!

Terveisin,
LapCI ry:n kesäohjaaja Mirella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *