Linnanmäen iik!week-kauhufestivaalit


Nuoria rivissä ja taustalla näkyy Linnanmäen maailmanpyörä sekä Kiuru-laite

Viime lauantaina Kuulopajan nuoret pääsivät kokemaan kauhistuttavan hauskoja elämyksiä Linnanmäen iik!week-kauhufestivaaleilla. Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Kuuloliitto ja LapCI ry. Mukana oli yhteensä 14 nuorta. He jakautuivat puistoon päästyään ohjaajien kanssa pienempiin ryhmiin, jotka kiertelivät Lintsin peruslaitteita sekä viikonlopun erityisiä kauhukohteita.

Pikakuvia hyytävästä illasta

Kuvassa Linnanmäen portti iik!weeek tapahtumalta. Portin edessä ihmisiä selin kuvaajaan ja reunassa kaksi ihmistä kaston kohti kuvaajaa.

Linnanmäki oli koristeltu teeman mukaisesti ja alueella oli näyttelijöitä esittämässä pelottavia hahmoja, kuten zombeja ja vampyyreja.

Erityisiä kauhukohteita oli esimerkiksi Pahuuden leikkikenttä sekä Motelli, jossa tapahtui kammottavia asioita. Erityiskohteisiin oli paljon tunkua ja syystäkin, sillä niiden aitouteen oli panostettu.

Kuvassa Linnanmäen sirkuslaite, joka on peitetty lakanalla, jossa lukee "Pahuuden leikkikenttä".
Kuvassa ihmisiä Linnanmäen laitteen "Kingin" kyydissä.

Hurjapäät Kingissä!

Taidokkaat näyttelijät pelottelemassa Kuulopajan nuoria.

Kuvassa keskellä taaempana zombieta näyttelevä näyttelijä Linnanmäen iik!week tapahtumassa, etualalla kaksi nuorta, jota istuvat pöydän ääressä.
Kuvassa pelottavaa puunukkea esittävä näyttelijä Linnan mäen iik!week tapahtumassa. Taustalla havu

Saimme viettää mukavan illan Linnanmäellä hurjastellen, toivottavasti näemme nuorten kanssa seuraavan kerran nuorten Syysleirillä!

Hyisin terveisin,
LapCI ry:n väki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *