Lauantain täydeltä laserpelejä


Viime lauantaina Kuulopaja järjesti lapsille Megazonepäivän Tampereella. Osallistujat pääsivät pelaamaan kaksi intensiivistä laserperliä ja sen jälkeen syömään pitsaa koko porukalla. Kaikilla oli hauskaa, ja kivointa oli nähdä miten lyhyessä ajassa lapsista hitsautui loisto tiimi!

Uuden opettelua

Tapasimme osallistujien kanssa Tampereen Tullintorin Megazonen edessä, ja teimme tuttavuutta toisiimme ennen pelien alkua. Osa tunsi toisensa jo koulusta ja osa taas oli aivan ensimmäistä kertaa mukana Kuulopajan toiminnassa. Heti kättelyssä tajusimme, että suurin osa meistä osallistujista (ohjaajat mukaan lukien) oli keltanokkia laserpelien suhteen, ja osaa jännittikin suuresti mitä kaikkea pelissä oli luvassa. Sovimme tiimimme kanssa, että ensimmäinen laserpeli on ns. harjoituserä, jottei kenelläkään olisi painetta suoriutua pelistä täysin kympein.

Kuvassa joukko lapsia ja ohjaajat poseeraavat laserpyssyjen kanssa Megazonen aulassa
Meidän lasertiimi!

Jännitys osoittautui turhaksi, sillä osallistujat saivat nopeasti pelin juonesta kiinni ja tulittivat ”vihollisjoukkuetta” kuin viimeistä päivää! Vauhtia ja hauskoja hetkiä piisasi lasereiden lomassa, ja kun seuraava pelikierros alkoi eivät osallistujat enempää ohjeistusta tarvinneet, vaan kaikki olivat pelin päällä. Tulimme peliluolasta ulos likomärkinä hiestä, mutta suut messingillä.

Pizzaa ja porinaa

Pelien jälkeen siirryimme Tullintorin ravintola Pitsaan herkuttelemaan pizzoilla. Juttelimme ruokailun lomassa niitä näitä syyslomasuunnitelmista, videopeleistä ja toiveista tulevia tapahtumia varten. Olimme kaikki yhtä mieltä siitä, että mahdollisimman toiminnalliset aktiviteetit kuten kiipeily, pakopelit ja laserpelit ovat hauskimpia. Kuulopaja tulee ehdottomasti palaamaan näiden ideoiden ääreen ensi vuoden puolella!

Kuvassa neljä tyttöä selät kameraa kohti, he katsovat kaiteen yli kiipeilytornia. Tytöillä on kaikilla sisäkorvaistutteet
Vieressä ollut kiipeilytorni kiinnitti osallistujien huomion pizzoja odotellessa
Kuvassa lapsia ravintolapöydän ääressä syömässä pizzaa. Ohjaaja leikkaa yhden lapsen pizzaa pienemmiksi paloiksi.
Pizzat olivat kaikkien mieleen

Kiitos hauskasta iltapäivästä kaikille osallistujille, ja nähdään taas tulevissa Kuulopajoissa!

Syysterveisin,
Projektikoordinaattorit Isa & Katsu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *