LapCI ry:n Pikkujoulut Turussa!


LapCI ry:n pikkujoulut järjestettiin tänä vuonna mahtavissa puitteissa Turussa, Caribian kylpylässä! Ohjelmassa oli leikkimisen riemua Super Parkissa ja polskimista kylpylässä. Blogitekstin aikana selviää myös, kuka spesiaalivieras Pikkujouluissa kävi.

*Tapahtumassa jaetut joululahjat sponsoroi We4You ja perheille tarjoillut herkut Fazer.

Terveisiä pikkujouluista

Kuvassa perheitä ravintolalinjaston äärellä ottamassa välipalaa
Välipalaa nälkäisille matkustajille

Pikkujoulutunnelma alkoi heti lauantaiaamupäivästä, kun perheet lähtivät suuntaamaan kohti Turkua, osa ihan lähistöltä ja osa pidemmän ajomatkan päästä. Pikkujoulut alkoivat yhteisellä tutustumisella, jonka yhteydessä tarjolla oli pientä välipalaa nälkäisille matkustajille. Perheet pääsivät esittäytymään toisilleen, näkemään vanhoja tuttuja ja samalla tutustumaan uusiin perheisiin.

Välipalan yhteydessä perheet saivat lisätietoa päivän ohjelmasta ja aikataulusta. Lapset juuri ja juuri malttoivat kuunnella ohjeistukset, sillä Super Parkin trampat ja ikkunasta näkyvät kylpylän liukumäet houkuttelivat jo niin kovasti!

Leikkiä ja riemua Super Parkissa!

Caribian Super Park tarjosi tekemistä koko perheelle erilaisten leikkien ja pelien merkeissä, tramppoja ja skuuttiparkkia unohtamatta. Lapset hajaantuivat nopeasti tutkimaan eri paikkoja yhdessä vanhojen ja uusien tuttavuuksiensa kanssa, ja vanhemmat heittäytyivät hienosti lasten leikkeihin mukaan! Myös LapCI ry:n toimiston tontut pääsivät tanssimaan iWall-pelin tahtiin.

Kuvassa SI:ta käyttävä poika pomppimassa jättimäisellä trampoliinilla
Vauhdikkaita hyppyjä trampoliinilla
Kuvassa isä ja tytär juoksevat violettien seinien välillä painaen seinillä välkehtiviä nappeja
Super Touch kilpailu!
Kuvassa kiipeilyseinällä kapuava poika katsoo kameraan
Ketterä seinäkiipeilijä
Kuva Caribian kylpylästä, kuvassa näkyy turkoosia vettä, palmuja ja merirosvolaiva taustalla
Kylpylässä oli ihanan rauhallinen tunnelma

Caribian merirosvokylpylä!

Kun Super Parkissa oli saatu hiki pintaan, oli aika polskimiselle Caribian merirosvoteemaisessa kylpylässä. Uima-altaita löytyi kaikenikäisille ja tekemistä jokaiseen makuun. Kaikista hauskinta taisi monelle olla suurella donitsilla lasku läpi hurjan pitkän liukumäen, ja näkyipä saunojenkin puolella useampi vanhempi nauttimassa löylyistä.

Joulupuuroa ja yllätysvieras!

Päivän aktiviteettien jälkeen oli aika kokoontua vielä pikkujouluväen kanssa yhteen nauttimaan päivällistä joulupuuron kera! Perheet olivat pukeutuneet jouluisasti ja joukossa hyppeli paljon iloisia pieniä tonttuja. Joulupuuron jälkeen alkoi yhtäkkiä kuulumaan puisen kepin kolinaa ja isojen askelien ääniä. Kukahan sieltä oli tulossa? No joulupukki!

Joulupukin reki löysi kuin löysikin perille LapCI ry:n pikkujouluihin ja mukana tuli monta säkillistä lahjoja. Jotta paketit löysivät oikean lapsen luokse, joulupukki otti avukseen pari vapaaehtoisia aputonttuja lasten joukosta. Jokainen lapsi pääsi vuorollaan hakemaan lahjan ja tervehtimään pukkia. Pakettien sisällöstä päätellen, kaikki olivat olleet selkeästi erittäin kilttejä!

Lähikuva joulupukista hänen lukiessaan kilttien lasten listalta nimiä
Lista kilteistä lapsista
Kuvassa pukki katsoo kameraan ja seisoon tuolin vieressä
Joulupukin laulutervehdys
Kuvassa keskellä istuu joulupukki, joka katsoo pientä lapsiosallistujaa kohti joka on hänen vieressään. Lapsi ojentaa pukille lahjakassia. Pukin toisella puolella tonttu ja toinen lapsi lahjakassin kanssa
Lahjojen jakamista

Kiitokset ja kotia kohti

Lapset avasivat malttamattomina lähes heti pakettinsa, joista paljastui toinen toistaan hienompia lahjoja – oli värityskirjaa, jouluherkkuja, pehmoleluja ja muita jouluisia leluja ja askartelutarvikkeita. Lasten leveistä hymyistä oli helppo päätellä, että lahjat olivat todella mieluisa! Koska joulupukin oli jatkettava matkaansa, laulettiin lopuksi pukille Tonttujen juhlayö -laulu, jonka saattelemana pukki lähti porojensa kanssa muiden kilttien lasten luokse.

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille perheille ihanasta ja tunnelmallisesta päivästä! Oli ihana päästä näkemään jälleen kerran niin uusia kuin vanhojakin kasvoja. Nähdään taas pian, kenties tammikuun Talvipäivillä, Ähtärissä?

Jouluisin terveisin,
Toimiston tontut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *