Kohtaamisia ja leikin riemua!


Viime lauantaina pääsimme viettämään Herttoniemessä päiväkoti Pilkkeessä LapCI ry:n ensimmäisiä leikkitreffejä! Leikkitreffeillä mukana oli alle kouluikäisiä lapsia ja heidän vanhempiaan. Lue lisää siitä, mitä kaikkea leikkitreffeihin sisältyi.

Temppuilua ja hyviä keskusteluja

Lauantai-iltapäivällä perheet pääsivät nauttimaan toistensa seurasta Pilke-päiväkodin tiloissa. Perheet saapuivat paikalle omaan tahtiin klo 14-15 välillä, kun perheen pienimmät olivat heränneet päiväunilta. Päiväkodin tilat olivat monipuoliset, jossa lapset pääsivät rakentamaan temppuratoja, leikkimään junaradalla, kokkaamaan leikkikeittiössä ja askartelemaan pääsiäispupuja!
Leikkimisen lomassa lasten vanhemmat pääsivät tutustumaan toisiinsa ja keskustelemaan mm. lapsen kuulonkuntoutuksesta, onnistumisista ja haasteista sekä ihan tavallisista arkisista asioista.

Tytön riemua liukumäessä!
Palapeli sadetta
Perheiden kohtaamisia

Jotta leikkimiseen ja seurusteluun riitti kaikilla energiaa, nautimme yhdessä kattavan välipalan. Viimeistään välipalalla lapset kuin vanhemmatkin pääsivät kaikki tutustumaan toisiinsa saman pöydän ääressä. Oli ilo huomata, kuinka perheet lähtivät rohkeasti tutustumaan toisiinsa ja keskustelemaan eri aihealueista. Välipalan päätteeksi kokoonnuimme vielä temppuhuoneeseen pitämään yhteisen hetken, jossa kaikki pääsi kertomaan perheestään ja mistä päin oli tullut.

Välipalatarjoilu
Iloiset temppuilijat

Vaikka keskusteluja ja leikkejä olisi riittänyt vielä pitkälle iltaan, oli tapahtuma lopetettava klo 17 ja lähdettävä kotia kohti. Oli ihanaa huomata, kuinka tarpeellinen ja toivottu tapahtuma leikkitreffit oli, eli jatkoa on myös luvassa!

Leikkiterveisin,
Iiris ja Janet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *