Hyppimisen riemua Jyväskylässä!


LapCI ry:n CIsupajanen rantautui viime lauantaina 29.10. Jyväskylän Jump Parkiin. Koko perheen tramppapäivässä perheet pääsivät nauttimaan yhdessäolosta ja liikkumisen ilosta ja lapset pääsivät tutustumaan muihin sisäkorvaistutetta käyttäviin lapsiin.

*Tapahtuman sponsorina toimi TwoDads, joka on kahden suomalaisen isän perustama lastenruokamerkki. Kaikki tuotteet on kehitetty lapsille yhdessä suomalaisten lääkäreiden ja Helsingin yliopiston asiantuntijoiden kanssa. TwoDads® pillimehut tehdään Kuopiossa.

Terveisiä viikonlopun tapahtumasta

Tramppapäivän emäntänä toimi iki-ihana hallituksemme jäsen Mari Vassinen. Tramppapäivä sujui mukavissa merkeissä, kun eri-ikäiset lapset pomppivat sulassa sovussa ja isommat lapset ottivat ihanasti pienemmät pomppijat huomioon.

Poika kiipeää tramppaseinämää
Kuvassa tyttö ja pieni poika trampoliinilla
Poika juoksee tramppaa pitkin heittämään koripalloa koriin

Tramppapäivässä nähtiin huikeita voltteja ja temppuja, ja lapset pääsivät koripalloilemaan trampoliineilla. Hyppimisen lomassa aikuiset saivat seurata, kuinka lapset ylittivät itsensä kerta toisensa jälkeen. Hiki tuli, ja jokaisella hyppijällä poskien väri muuttuikin päivän myötä punaiseksi. Hyppimisen lomassa koululaiset istahtivat trampalle ja yhteisiä jutun aiheita alkoi löytymään muun muuassa pelimaailmasta.

Pikku purtavaa ja Pomppu-mehua!

Hyppimisen ja pomppimisen keskellä oli aikaa myös pienelle yhteiselle välipalahetkelle. Koko porukka pääsi herkuttelemaan runsaalla ja kattavalla välipalalla. Janojuomana tarjolla oli TwoDadsin erilaisia Pomppu-ja Hippa-pillimehuja, jotka toivat kaivattua helpotusta pomppisen jälkeen.

Kuvassa poika juo TwoDads-pillimehua ja pitää kädessään plakaattia, jossa on tietoa TwoDads-pillimehuista
Osallistuja nauttimassa TwoDads -pillimehuista
Kuvassa pöydällä sipsejä ja muita herkkuja, pöydän vieressä perheitä valmiina ottamaan herkkuja lautaselleen
Herkkuja pomppisen lomassa
TwoDads-pillimehuja rivissä, pillimehujen päällä plakaatti jossa on lisää tietoa yrityksestä
TwoDads – janojuomia jokaiseen makuun

Herkuttelun lomassa perheet pääsivät tutustumaan toisiinsa ja vaihtamaan näkemyksiään ja kokemuksiaan niin koulussa huomioitavista asioista, akkulatureiden toimivuudesta kuin viittomakielen käyttämiseen ja sen opetteluun liittyvistä seikoista. Tapahtumassa tuli hienosti ilmi, kuinka vanhempien kohtaamiset ovat yhtä merkityksellisiä kuin lastenkin. Koko perheelle suunnattu tapahtuma mahdollisti kaikenikäisten osallistumisen, mikä näkyikin hienosti osallistujien ikähaarukassa. Tapahtumassa sisäkorvaistutetta käyttäviä lapsia oli 2-vuotiaasta 14-vuotiaisiin, ja isommat lapset kertoivat jo itse omista kokemuksistaan pienempien lasten vanhemmille.

Kiitokset

Iso kiitos tapahtuman emännälle Marille, joka ideoi ja mahdollisti perheiden yhteisen kokoontumisen hyppisen ja pomppisen parissa. Suuri kiitos myös tapahtumamme sponsorille TwoDadsille, joka tarjosi osallistujille lisäaineettomat janojuomat!

Marraskuisin terveisin,
LapCI ry ja hallituksemme jäsen Mari Vassinen

P.S. Jos olet itse kiinnostunut järjestämään CIsupajasen, ota meihin yhteyttä! Lue lisää täältä: CIsupajanen – vertaistukea lähellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *