Hupia ja musiikkia Kesäpäivillä!


Viime viikonloppuna vietettiin LapCI ry:n Kesäpäiviä järvimaisemissa Laukaan Peurungassa. Poikkeuksena edellisiin vuosiin nämä Kesäpäivät vietettiin sadekelin sijaan oikein aurinkoisissa tunnelmissa!

Leppoisat kesäfestarit

Lauantain kesäfestarit avasi vauhdikas lastenmusiikkia soittava Wimmaralli-bändi! Tanssimme ikivihreiden laulujen tahdissa, ja bändin laulaja Juhis opetti meille hauskoja laululeikkejä. Lapset pääsivät rummuttamaan ämpäreitä ja heittämään kätensä ”ylikypsäksi spagetiksi”. Musisoinnin lomassa tarjolla oli paljon erilaisia herkkuja, kasvomaalauksia, leikkitatuointeja, mölkkyä ja rentoa yhdessäoloa. Festareiden tunnelmaa nostatti myös LapCI ry:n arpajaiset, josta 8 onnekasta voitti itselleen huikeita palkintoja!

Lapset kuuntelemassa Wimmaralli-bändiä!
Hymyilevä tyttö, koiratassu kasvomaalaus poskessaan.

Kesäpäivillä mukana oli ennätykselliset 20 perhettä. Tämä loikin mitä mahtavimman festaritunnelman, eikä tanssilattia jättänyt ketään kylmäksi!

Festareiden jälkeen perheillä oli mahdollisuus käydä kylpylässä polskimassa tai ulkoilla järvimaisemissa ennen illallista. Peurungan ympäristö tarjoaakin paljon erilaisia aktiviteetteja ja upeita maisemia. Kylpylässä perheet pääsivät kiipeilemään Wibit-radalle, jossa meno äityikin leikkimieliseksi kilpailuksi lasten ja vanhempien kesken.

Kaikki lapset nostavat iloisina ilmaan LapCI ry:n pokaalia voiton kunniaksi

Kisailua ja visailua

Sunnuntaiaamuna kokosimme perheet yhteen kylpylähotellin voimistelusaliin. Perheet pääsivät tutustumaan toisiinsa ja kisailemaan leikkimielisesti joukkueittain erilaisten tehtävien parissa. Heidän piti mm. muodostaa mahdollisimman pitkä jana heille annetuista välineistä ja kuljettaa palloa nopeasti pallohipassa.

Järjestimme myös tietovisan, jossa kysyttiin kysymyksiä edellisen päivän kesäfestareista. Joukkueet muistivat hyvin Wimmarallin esittämät biisit ja osasivat vastata kinkkisiin kysymyksiin koskien LapCI ry:n toimintaa. Kisa olikin erittäin tasainen ja kaikkien joukkueiden lapset pääsivät lopuksi nostamaan LapCI ry:n upean pokaalin maineen ja kunnian merkiksi.

Päivänsankari kakkunsa kanssa

Pelailun jälkeen perheet pääsivät Peurungan huikealle frisbeegolf -radalle heittelemään hetkeksi ennen lounasta. Ulkona oli helteinen ja kaunis keli, joten perheen pienimmätkin pääsivät viettämään aikaa Peurungan leikkipuistossa.

Lopuksi yhteisellä lounaalla juhlimme joukossamme olevaa synttärisankaria, jolle pääsimme laulamaan Kesäpäivien päätteeksi onnittelulaulun. Onnea vielä kerran päivänsankarille! Synttäreiden kunniaksi saimmekin nauttia ihanasta mansikkakermakakusta. Lounaan ja makean kakun jälkeen osa perheistä lähti jo kohti kotia, mutta osa jäi vielä nauttimaan kylpylästä ja muista antimista. Oli mahtavaa nähdä niin paljon perheitä, sekä uusia että vanhoja.

Törmäillään taas tulevissa tapahtumissa!

Kesäisin terveisin,
LapCI ry:n toimistolaiset

P.S. Syksyn tulevia tapahtumia ovat mm. Koko perheen iltarieha, CIsumusan päätösseminaari ja Megazoneilta lapsille. Ilmoittaudu mukaan tapahtumien sivuilla, jotka aukeavat linkeistä.

LapCI ry haluaa kiittää Stiftelsen Sjuende Mars Fondenia saamastaan tuesta! Se mahdollisti sen, että pystyimme ottamaan tapahtumaan mukaan ennätysmäärän perheitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *