Kiinnitysnaruja


FullSizeRenderKiinnitysnaruja

Mari Vassinen Jyväskylästä on ratkonut lastensa laitteiden mukanapysymisongelmia. Tässä vinkkejä miten saada impat pysymään tallessa!

”Pienen lapsen korvasta istute tipahtaa helposti, jopa pipon alta. Ulkosalla putoamista on hankala huomata. Saimme sairaalasta erilaisia laitevalmistajien kiinnitysnauhoja istutteisiin; toinen pää istutteeseen ja toinen vaatteisiin kiinni. Kun istute putoaa, se jää narun varaan roikkumaan. Näistä sairaalan antamista nauhoista koin osan olevan  epäkäytännöllisiä, joku ei kestänyt istutteen kanssa, toiset taas olivat mielestäni ikävän värisiä. Niinpä etsin netistä kauniimpia ja helppokäyttöisempiä kiinnitysnaruja istutteisiin.

Tilasin kesällä kahdet erilaiset. Violetti pupu on Bebop shop:sta (toimii etsy.com kautta). Kiinnitysnauhassa on isot silikoniset lenkit istutteiden akkujen ympärille ja hyvin toimiva nipsu vaatteisiin. Tämä nauha toimii erinomaisesti istutteiden kanssa, olen ollut todella tyytyväinen. Se on meillä päivittäisessä käytössä; kaunis ja helppokäyttöinen. Bebop shop:ssa on paljon erilaisia nauhoja; eri värisiä ja eri kuosein. Lisäksi myynnissä oli kelan koristeita nauhan kuosein. Hinta nauhalle tuli postikuluineen n.19€.

Vaaleanpunainen Pipsa possu on My Little Ears -nettikaupasta. Tässä kiinnityslenkit eivät sovi kunnolla istutteisiin, vaikka kaupassa niin kerrottiin. Kiinnityslenkki on jäykkää materiaalia, joten se ei veny akun ympärille. Sen voisi kiinnittää koukun yläpuolelle, mutta en kokenut sitä kovin käteväksi. Kuulokojeiden kanssa kiinnitysnauha on  varmasti oivallinen. Tämä nettikauppa tarjosi myös tilaustyönä tehtäviä nauhoja, joihin sai halutessaan nimen. Pipsa possun hinnaksi postikuluineen tuli n.14€.”

Mari Vassinen

  • Lisää tietoja erilaisista apuosista mm. EarGeareistä http://www.gearforears.com/