Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Nuorten talviurheiluleiri

22.2.26.2.

150€

Tervetuloa nuorten talviurheiluleirille!

Leiri tarjoaa 13–17-vuotiaille kuuroille ja huonokuuloisille nuorille mahdollisuuden kokea monipuolista talviurheilua upeissa puitteissa Urheiluopisto Vuokatissa. Leirillä pääset kokeilemaan erilaisia talvilajeja, tapaamaan kuuroja ja huonokuuloisia aikuisia roolimalleja sekä pitämään hauskaa samanhenkisten nuorten kanssa. Leirin hinta on 150 euroa (sis. majoitus, ruokailut, ohjelma ja lasketteluliput).

Talviurheiluleiri on suunniteltu erityisesti 13–17-vuotiaille kuuroille tai huonokuuloisille nuorille, jotka rakastavat talviurheilua tai haluavat kokeilla sitä ensimmäistä kertaa. Riippumatta kokemustasostasi, olet tervetullut mukaan! Lumiset maisemat ja modernit tilat luovat täydellisen ympäristön unohtumattomalle talvileirille. Leirin nelipäiväinen ohjelma on täynnä monipuolista talviurheilua! Pääset kokeilemaan mm. hiihtoa, luistelua, curlingia ja vauhdikkaita jääpelejä. Luvassa on myös laskettelureissu, joka on varmasti ikimuistoinen kokemus.

Leirin ohjaajat ovat itsekin huonokuuloisia ja/tai kuuroja. Paikalla ovat myös viittomakielen tulkit, jotka varmistavat, että jokainen osallistuja tuntee olonsa tervetulleeksi ja ymmärretyksi. Osallistujien ei tarvitse osata viittomakieltä osallistuakseen leirille. Tule siis mukaan unohtumattomaan talviseikkailuun! Leiri järjestetään Suomen Kuurojen Urheiluliiton (SKUL) toimesta yhteistyössä Kuurojen Liiton nuorisotyön ja LapCI ry:n kanssa. Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi tällä ainutlaatuisella talvileirillä!

Ilmoittautumisosoite: www.suomisport.fi/events/568bf3b1-092f-4051-8a79-00ff5b92497c

Lisätietoja leiristä antaa Nelli-Sofia Tarvajärvi:  nelli-sofia.tarvajarvi(at)skul.org / p. 040 357 3965 (ei puheluita).

Tiedot

Alkaa:
22.2.
Loppuu:
26.2.
Hinta:
150€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , , , ,

Järjestäjät

SKUL
LapCI ry
Kuurojen Liitto

Tapahtumapaikka

Urheiluopisto Vuokatti
Opistontie 4
Vuokatti, 88610 Suomi
+ Google Map