Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lasten jouluinen taideviikonloppu

30.11. klo 11:001.12. klo 14:00

Lasten jouluinen taideviikonloppu Taide-ja luontotalo Johannevikissä Kirkkonummella 30.11.-1.12.2024. Vihreällä taustalla piparkakkutalo, joulukoristeita, pipareita ja lumihiutaleita.

Lasten jouluinen taideviikonloppu järjestetään taide- ja luontotalo Johannevikissä Kirkkonummella 30.11.-1.12.2024. Tapahtuma on suunnattu noin 7-12-vuotiaille sisäkorvaistutetta (tai luujohtoistutetta) käyttäville lapsille. 

Viikonlopun aikana lapset pääsevät tutustumaan toisiinsa, leikkimään ja viettämään aikaa yhdessä, käyttämään luovuuttaan jouluisen taiteen tekemisen tiimoilta sekä leipomaan ja koristelemaan piparkakkuja. Ensimmäisen adventin kunniaksi haetaan myös yhdessä metsästä kuusi, joka koristellaan. Lauantai-iltana lapset pääsevät halutessaan nauttimaan puusaunan lämmöstä. 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Riikka Herlinin säätiön kanssa heidän tiloissaan ja säätiön puolesta lapsille on myös luvassa ihanaa ohjattua taidetoimintaa. Paikalla ovat Riikka Herlinin säätiön palvelukoordinaattori Riikka Helin sekä LapCI ry:n projektikoordinaattorit Matleena Myllyrinne ja Katariina Varjonen. Lapset osallistuvat viikonloppuun ilman vanhempiaan. 

Johannevik sijaitsee osoitteessa Johannevikintie 146, Kirkkonummi. Huomioittehan, että Johannevikiin ei kulje julkinen liikenne, joten perille pääsee parhaiten omalla autolla. Osallistumismaksu on 20€/lapsi. 

Lisätietoja tapahtumasta saat CIsupajan projektikoordinaattorilta Matleena Myllyrinteeltä: p. 045 859 0888 (myös WhatsApp toimii) / matleena.myllyrinne(at)lapci.fi. Kannattaa ilmoittautua alla olevalla lomakkeella pian mukaan, sillä paikkoja on vain rajoitettu määrä! Ilmoittaudu 31.10.mennessä.

    Keräämme tiedot tapahtumaa, toimintamme kehittämistä sekä rahoittajalle raportointia varten.

    Osallistuvan lapsen nimi, ikä ja onko SI*

    Käytössä oleva kieli*

    Jos vastasit muu, mikä?

    Huoltajan yhteystiedot
    Nimi*

    Puhelinnumero*

    Sähköpostiosoite*

    Tarvitseeko lapsi tulkkausta* (Emme järjestä tulkkeja, mutta koordinoimme tulkkien tarvetta.)

    Mahdolliset lisätiedot kuten erityistarpeet & ruokarajoitteet

    Tapahtumassa otettuja valokuvia ja muita tallenteita, joissa tapahtumaan tällä lomakkeella ilmoittautuneet esiintyvät, saa käyttää LapCI ry:n viestinnässä (esim. verkkosivut, esitteet, tiedotteet, sosiaalinen media).*
    kylläei

    Mistä sait tiedon tapahtumasta*

    Jos vastasit muu, mistä?

    Leirimaksu on 20,00€ / osallistuja.

    Lähetettyäsi ilmoittautmislomakkeen saat sähköpostiisi heti vahvistusviestin, että olemme vastaanottaneet ilmoittautumisen. Jos viestiä ei näy, se saattaa löytyä sähköpostin roskapostisuodattimesta. Jos ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, voit myös hakea leirille suoraan sähköpostitse laittamalla viestiä info(at)lapci.fi.

    Tiedot

    Alkaa:
    30.11. klo 11:00
    Loppuu:
    1.12. klo 14:00
    Tapahtumaluokka:
    Tapahtuma tagia:
    , , , , ,