Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kuulopajan vierailu Dammenbergin suklaatehtaalle

4.2.2023 klo 13:0014:00

Vapaa

Tervetuloa kierrokselle Dammenbergin suklaatehtaaseen!

Kuulopaja järjestää n. 7–12-vuotiaille huonokuuloisille lapsille tutustumiskäynnin Dammenbergin suklaatehtaalle, Lempäälään, lauantaina 4.2. klo 13-14. Tulemme tunnin mittaisen kierroksen aikana kuulemaan suklaan valmistuksesta, Dammenbergin historiasta sekä tietysti maistelemaan herkullisia suklaita. Kierros päättyy visiittiin tehtaanmyymälässä, josta voi napsaista herkkuja mukaan kotimatkalle. Dammenberg on tunnettu laajasta valikoimastaan eri ruokavalioisille: tehtaassa valmistetaan niin soijatonta, maidotonta, sokeritonta, pähkinätöntä kuin gluteenitonta suklaata. Tällä reissulla ei siis varmasti jää herkkunälkä!

Tapahtuma on täysin maksuton. Kierros on tarkoitettu vain lapsille, ja lasten kanssa kierroksella tulevat olemaan LapCI ry:n ja Kuuloliiton osaavat ohjaajat. Vanhemmat voivat tapahtuman ajaksi joko jäädä paikalle odottamaan tai käydä sillä välin muilla asioilla. Jos tilaa on, myös huonokuuloisten lasten sisarukset voivat osallistua mukaan kierrokselle.

Lisätietoja tapahtumasta saat CIsupajan projektikoordinaattori Isa Pullilta: p. 045 859 0888 (myös WhatsApp) / isa.pulli(at)lapci.fi.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella 26.1.2023 mennessä.

  Keräämme tiedot tapahtumaa, toimintamme kehittämistä sekä rahoittajalle raportointia varten.

  Vanhemman nimi*

  Puhelinnumero*

  Sähköpostiosoite*

  Lapsen nimi/lasten nimet sekä ikä/iät. Merkitse myös, jos käytössä on SI.*

  Käytössä oleva kieli*

  Jos vastasit muu, mikä?

  Tarvitsetteko tulkkausta* (Mikäli tarvitset tulkkausta, voit tilata tulkin omalla tulkkauspäätökselläsi ja laittaa tulkin yhteyshenkilöksi projektikoordinaattori Isa Pullin, jolta tulkit saavat lisätiedot tapahtumasta)

  Ruoka-ainerajoitukset, allergiat ja muut lisätiedot

  Tapahtumassa otettuja valokuvia ja muita tallenteita, joissa tapahtumaan tällä lomakkeella ilmoittuneet esiintyvät, saa käyttää LapCI ry:n ja Kuuloliitto ry:n viestinnässä (esim. verkkosivut, esitteet, tiedotteet, sosiaalinen media).*
  kylläei

  Mistä sait tiedon tapahtumasta*

  Jos vastasit muu, mistä?

  Tiedot

  Päivämäärä:
  4.2.2023
  Aika:
  13:00 – 14:00
  Hinta:
  Vapaa
  Tapahtumaluokka:
  Tapahtuma tagia:
  , , , ,

  Järjestäjät

  Kuuloliitto ry
  LapCI ry

  Tapahtumapaikka

  Dammenbergin suklaatehdas ja myymälä
  Varastotie 1
  Lempäälä, 33880
  + Google Map
  Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto