Loading Events

« All Events

Kuulopajan Reaktion Games -päivä

11.11. klo 13:0016:00

Vapaa pääsy

Tervetuloa Kuulopajan Reaktion Games -päivään!

Kuulopaja järjestää n. 7–12-vuotiaille huonokuuloisille lapsille päivän Reaktion Games -pelien parissa lauantaina 11.11.2023 klo 13-16 samanaikaisesti sekä Helsingissä (Karvaamokuja 1) että Tampereella (Lokomonkatu 25). Reaktion Games tarjoaa mahdollisuuden todella ainutlaatuisiin pelielämyksiin. Tulemme pelaamaan

 • Factory Footballia, joka on jalkapallopeli jota pelataan liukuvilla istuimilla
 • Hyper Hockeyta, jossa istutaan kaukalon ulkopuolella omaa paikkaa pelaten
 • Volla Bollaa, jossa yhdistyy Padel, lentopallo ja pomppulinna!

Olit sitten Reaktion Games -konkari tai täysi untuvikko, tule rohkeasti mukaan pitämään hauskaa kivassa porukassa! Paikalla ovat Kuuloliiton ja LapCI ry:n ohjaajat sekä Reaktion Games -pelien vetäjät varmistamassa, että kaikki pysyvät menossa mukana. Vanhemmat voivat tapahtuman ajaksi jättää lapset huoletta ohjaajien käsiin. Pelien päätteeksi tarjoamme osallistujille pientä evästä ja juotavaa.

Tapahtuma on täysin maksuton. Jos tilaa jää, voivat sisarukset tulla myös mukaan. Paikkoja sekä Helsingissä että Tampereella on vain rajoitettu määrä, joten ilmoittaudu ajoissa.

Lisätietoja tapahtumasta antavat Kuuloliiton ohjaaja Oona Konttinen p. 044 3469541 / oona.konttinen(at)kuuloliitto.fi sekä CIsupajan projektikoordinaattori Isa Pulli p. 045 859 0888 / isa.pulli(at)lapci.fi.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella joko Helsingin tai Tampereen tapahtumaan 26.10. mennessä!

  Keräämme tiedot tapahtumaa, toimintamme kehittämistä sekä rahoittajalle raportointia varten.

  Osallistuuko lapsesi Helsingin vai Tampereen tapahtumaan*

  HelsinginTampereen

  Huoltajan nimi*

  Puhelinnumero*

  Sähköpostiosoite*

  Kuulopajaan osallistuvat lapset*. (Nimi ja ikä, merkitse myös SI, jos lapsella on sisäkorvaistute)  Käytössä oleva kieli*

  Jos vastasit muu, mikä?

  Tarvitseeko lapsi tulkkausta* (Mikäli tarvitset tulkkausta, voit tilata tulkin omalla tulkkauspäätökselläsi ja laittaa tulkin yhteyshenkilöksi Oona Konttisen, jolta tulkit saavat lisätiedot tapahtumasta)

  Mahdolliset lisätiedot

  Mahdolliset erityisruokavaliot/ruoka-aineallergiat (erittele mahdollisimman tarkasti kenellä on mitäkin)

  Tapahtumassa otettuja valokuvia ja muita tallenteita, joissa tapahtumaan tällä lomakkeella ilmoittautuneet esiintyvät, saa käyttää LapCI ry:n ja Kuuloliiton viestinnässä (esim. verkkosivut, esitteet, tiedotteet, sosiaalinen media).*
  kylläei

  Mistä sait tiedon tapahtumasta*

  Jos vastasit muu, mistä?

  Lähetettyäsi ilmoittautumislomakkeen saat sähköpostiisi heti vahvistusviestin. Jos viestiä ei näy, se saattaa löytyä sähköpostin roskapostisuodattimesta. Jos ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, voit myös ilmoittautua suoraan sähköpostitse laittamalla viestiä info(at)lapci.fi.

  Details

  Date:
  11.11.
  Time:
  13:00 – 16:00
  Cost:
  Vapaa pääsy
  Event Category:
  Event Tags:
  , , , ,

  Organizers

  Kuuloliitto ry
  LapCI ry

  Venue

  Reaktion Games
  Karvaamokuja 1
  Helsinki, 00380
  + Google Map
  View Venue Website