Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari: Pienen SI-lapsen kuuntelemisen ja puhutun kielen tukeminen arjessa

15.6. klo 18:0019:30

Vapaa
Kuvassa äiti ja lapsi istuvat sängyllä ja katsovat läppärin näyttöä. Kuvioissa Tanja Rasmussenin kuva ja tiedot webinaarista.

Kaipaatko lisää työkaluja sisäkorvaistutetta käyttävän lapsen puhutun kielen ja kuuntelutaitojen kehittämisen tueksi? Tule mukaan kuuntelemaan puheterapeutti Tanja Rasmussenin luotsaamaa webinaaria aiheesta ”Pienen SI-lapsen kuuntelemisen ja puhutun kielen tukeminen arjessa”.

Webinaarissa Tanja tulee jakamaan käytännön keinoja ja vinkkejä siihen, miten puhuttu kieli kehittyy parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi hän tulee luennoimaan puhutun kielen kehityksestä yleisellä tasolla sekä siitä, miten kuulovamma vaikuttaa tähän kehitykseen. Webinaarin lopuksi osallistujilla on mahdollisuus esittää Tanjalle kysymyksiä. Jos haluat esittää kysymyksesi täysin anonyymisti, voit kirjoittaa kysymyksesi joko ilmoittautumislomakkeen lisätiedot-kenttään tai lähettää sen sähköpostitse osoitteeseen isa.pulli@lapci.fi, jolloin esitämme kysymyksesi Tanjalle webinaarin lopuksi mainitsematta nimeäsi.

Mikä? Webinaari pienten SI-lasten puhutun kielen ja kuuntelun tukemisesta arjessa
Missä? Zoom-sovelluksessa
Milloin? Tiistaina 15.6.2021 klo 18-19.30

Tapahtuma on maksuton.

Lisätietoja tapahtumasta saa CIsupajan projektikoordinaattori Isa Pullilta: s-posti. isa.pulli@lapci.fi tai p. 045 859 0888.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tiedot

Päivämäärä:
15.6.
Aika:
18:00 – 19:30
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

LapCI ry