Loading Events

« All Events

Opiskeluwebinaari nuorille

7.11. klo 18:0019:30

Vapaa pääsy

Pohditko minne hakea peruskoulun jälkeen?

Vai mietitkö jo toisen asteen jälkeistä opintoreittiä?

Tule kuulemaan ulkomailla opiskelleen SI-käyttäjän kokemuksista, kuntoutusohjaajan vinkit opiskeluihin saatavaan tukeen, pelaamaan opiskeluaiheista Kahoot-tietovisaa sekä paljon muuta opiskeluwebinaariin tiistaina 7.11. klo 18-19.30! Webinaari on maksuton ja suunnattu 14–19-vuotiaille kuuroille & huonokuuloisille nuorille. Paikalla puhujina on nuoria aikuisia, joilla on omakohtaista kokemusta kuulovamman ja opiskeluiden yhdistämisestä.

Webinaarissa voi olla paikalla pelkästään kuuntelemassa, mutta kannustamme kaikkia osallistujia kysymään ja keskustelemaan rohkeasti, jos jokin opiskeluun liittyvä seikka askarruttaa. Tulemme myös puhumaan siitä, mistä kanavista voi löytää apua jos esimerkiksi opiskeluiden, mielenterveyden tai muun jaksamisen kanssa on haasteita.

Lisätietoja tapahtumasta antaa CIsupajan projektikoordinaattori Isa Pulli p. 045 859 0888 / isa.pulli(at)lapci.fi. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä LapCI ry, Kuuloliitto ry ja KLVL ry.

Ilmoittaudu webinaariin alla olevalla lomakkeella 6.11. mennessä.

  Keräämme tiedot tapahtumaa, toimintamme kehittämistä sekä rahoittajalle raportointia varten.

  Nimi ja ikä*

  Sähköpostiosoite*

  Onko sinulla sisäkorvaistute?*

  Mahdolliset lisätiedot

  Onko jotain tiettyä aihetta/kysymystä, jota haluaisit puhujien käsittelevän webinaarin aikana?

  Mistä sait tiedon tapahtumasta*

  Jos vastasit muu, mistä?

  Lähetettyäsi ilmoittautumislomakkeen saat sähköpostiisi heti vahvistusviestin. Jos viestiä ei näy, se saattaa löytyä sähköpostin roskapostisuodattimesta. Jos ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, voit myös ilmoittautua suoraan sähköpostitse laittamalla viestiä info(at)lapci.fi.

  Details

  Date:
  7.11.
  Time:
  18:00 – 19:30
  Cost:
  Vapaa pääsy
  Event Categories:
  ,
  Event Tags:
  , , , , ,

  Venue

  Zoom

  Organizers

  KLVL ry
  Kuuloliitto ry
  LapCI ry