Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kielimatka Englantiin

23.7.28.7.

300€

LapCI ry järjestää nuorille kielimatkan Englantiin!

Oletko n. 13–17-vuotias sisäkorvaistutetta käyttävä nuori?

Haluatko harjoitella englannin kieltä ja samalla tutustua englanninkielisiin SI:n käyttäjiin?

Oletko aina halunnut käydä Isossa-Britanniassa ja kokea aitoja englantilaisia elämyksiä?

Jos vastasit kaikkiin kyllä, tartu tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen! LapCI ry järjestää huikean matkan Englantiin ryhmälle nuoria SI:n käyttäjiä. Kielimatka pidetään su 23.– pe 28.7.2023, ja mukaan otetaan max. 8 nuorta. Matkanvetäjinä toimivat LapCI ry:n kokeneet ohjaajat: projektikoordinaattorit Isa Pulli ja Katariina Varjonen sekä kolmas ohjaaja, joka on itse SI:n käyttäjä. Tulemme viettämään matkan ensimmäiset kaksi päivää Lontoossa, minkä aikana käymme mm. London Eyessa, British Museumissa sekä musikaalissa/teatterinäytöksessä. Lontoosta matkaamme Brightonin kauniiseen rantakaupunkiin, missä tutustumme paikallisiin nähtävyyksiin, osallistumme erilaisiin työpajoihin, vietämme yhdessä aikaa ja teemme tuttavuutta paikallisiin SI:ta käyttäviin nuoriin. Tulemme kielimatkan aikana kokeilemaan paljon uusia aktiviteetteja, treenaamaan englannin kielen käyttöä arkisissa tilanteissa ja hankkimaan unohtumattomia muistoja yhdessä.

Hinta kielimatkalle on 300 euroa / osallistuva nuori, sisarukset 200 € (sisarusalennus -100€ yhteisomavastuusta). Osallistumishinta kattaa lennot, siirtymiset, ohjelman, majoituksen sekä ruokailut. Hinta ei kata osallistujan itse ostamia herkkuja eikä esim. matkamuistoja. Kaikilla matkalle osallistuvilla nuorilla on oltava oma passi, joka on voimassa koko matkan ajan sekä kattava matkavakuutus. Osallistujilla on mahdollisuus hakea vähävaraisuuden vuoksi tukea omavastuuosuuteen.

Kuvassa Brighton Pier rannalta käsin. Pier on meren ylle rakennettu iso laituri jonka päällä on ravintoloita ja kauppoja.

Pidämme ennen matkan alkua infoillan kaikille osallistujille sekä vanhempainillan, jossa käydään läpi matkan pelisäännöt, turvallisuuskysymykset, ohjelma, majoituspaikat sekä muut olennaiset asiat. Kielimatka on ensisijassa suunnattu SI:n käyttäjille, mutta jos tilaa riittää otamme mielellämme mukaan myös kuulokojeen käyttäjiä! 

Julkaisemme matkan tarkemman ohjelman myöhemmin. Jos sinulla herää kysymyksiä matkaan, ohjelmaan tai järjestelyihin liittyen, ota yhteys CIsupajan projektikoordinaattoriin Isa Pulliin: isa.pulli(at)lapci.fi / 045 859 0888. Koska matkan kustannukset ovat korkeat toivomme, että ilmoittautumislomakkeen täyttäessään osallistuja ymmärtää sitoutuvansa osallistumaan matkalle. Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Kielimatka toteutetaan Bovalliuksen säätiöltä saadun tuen avulla.

HUOM! Max. osallistujamäärä on täyttynyt, ilmoittautuneet siirretään varasijoille. Ilmoittautuminen on kuitenkin auki edelleen.

Jos kiinnostuit, täytä alla oleva ilmoittautumislomake 13.4.2023 mennessä.

  Keräämme tiedot tapahtumaa, toimintamme kehittämistä sekä rahoittajalle raportointia varten.

  Osallistuvan nuoren nimi ja ikä*

  Puhelinnumero*

  Sähköpostiosoite*

  Käytössä oleva kieli*

  Jos vastasit muu, mikä?

  Onko sinulla sisäkorvaistute?*

  Huoltajan yhteystiedot* (Nimi, puhelinnumero ja sähköposti)

  Tarvitsetko tulkkausta matkalla* (Emme järjestä tulkkeja, mutta koordinoimme tulkkien tarvetta.)

  Onko sinulla liitännäisvammoja, sairauksia, lääkityksiä tms., jotka olisi hyvä huomioida/joista matkanvetäjien olisi hyvä olla tietoisia?*

  Mahdolliset lisätiedot

  Mahdolliset erityisruokavaliot/ruoka-aineallergiat (erittele mahdollisimman tarkasti kenellä on mitäkin)

  Toiveita ohjelman suhteen: mitä haluaisit nähdä, kokea ja/tai tehdä kielimatkan aikana?*

  Millaisia kiinnostuksen kohteita/harrastuksia sinulla on? Esim. urheilu, musiikki, taide, elokuvat yms.*

  Tapahtumassa otettuja valokuvia ja muita tallenteita, joissa tapahtumaan tällä lomakkeella ilmoittautuneet esiintyvät, saa käyttää LapCI ry:n viestinnässä (esim. verkkosivut, esitteet, tiedotteet, sosiaalinen media).*
  kylläei

  Mistä sait tiedon tapahtumasta*

  Jos vastasit muu, mistä?

  Saat ilmoittautumisestasi sähköpostivahvistuksen. Usein nämä vahvistukset jäävät roskapostisuodattimeen, joten jos et saa heti vahvistusta kannattaa tarkistaa sähköpostin roskapostikansio. Jos lomakkeen kanssa on ongelmia, voit tehdä ilmoittautumisesi suoraan sähköpostitse projektikoordinaattori Isa Pullille: isa.pulli(at)lapci.fi.

  Tiedot

  Alkaa:
  23.7.
  Loppuu:
  28.7.
  Hinta:
  300€
  Tapahtumaluokka:
  Tapahtuma tagia:
  , , , , ,

  Tapahtumapaikka

  Brighton
  Iso-Britannia